Linschotense Kunstroute

Linschotense Kunstroute

Als (gast) deelnemer deed ik mee aan de Linschotense Kunstroute op 29 en 30 september 2012. Deze kunstroute trekt elke jaar meer bezoekers.

De Linschotense Kunstroute is een jaarlijks terugkerend evenement in het laatste weekend van september. In dat weekend stellen Linschotense kunstenaars hun atelier, huis en tuin open om het publiek te laten genieten van hun creatieve werk.

De kunstenaars werken in zeer verschillende stijlen en disciplines, dat maakt deze route zeer afwisselend. Zo zijn er diverse vormen van beeldhouwwerk, objectkunst en keramiek te zien. Daarnaast is er een ruim aanbod aan schilderkunst te bewonderen. Non-figuratieve kunst, maar ook landschappen, stillevens, portretten en grafisch werk. Dit jaar is er ook veel fotografie te zien. en als je van mooi handwerk houdt, er doen vijf quiltkunstenaars mee. Ook is er toegepaste kunst, zoals sieraden en tassen en woondecoraties. En je kunt genieten van poëzie, muziek en film.

Kijk voor alle informatie op de website: www.linschotense-kunstroute.nl

Mijn (gast)adres was (Nr 19 op het route plan) : Koetshuis van Huis te Linschoten, Noord Linschoterzandweg 21 te Linschoten.

Op 14 September werd een overzichtstentoonstelling feestelijk geopend door de burgemeester van Linschoten: de heer E.L Jansen.

Deze tentoonstelling heeft rond de 600 bezoekers getrokken en wat vooral opviel was de serieuze interesse van de kant van de bezoekers! Het was een waar feest!

Hier kun je een foto rapportage van de kunstroute vinden