Zomer Expo 2013 Gemeentemuseum Den Haag

Zomer Expo 2013 Gemeentemuseum Den Haag

8 juni tot 15 september 2013 Thema: Aarde

Officiële opening vond plaats op 8 Juni om 18.00 uur Vanaf 9 Juni was het algemene publiek van harte welkom om de expositie te bezoeken.
Gemeentemuseum Den Haag en Stichting ArtWorlds organiseren voor de derde keer de Zomer Expo. De grootste landelijke beeldende kunst tentoonstelling samengesteld door een open inschrijving.

Gevestigde en niet-gevestigde kunstenaars konden zich met maximaal drie kunstwerken inschrijven voor de tentoonstelling ZomerExpo 2013 Aarde. Aan deze oproep hebben ruim 1700 kunstenaars gehoor gegeven met 3000 kunstwerken. De tentoonstelling is van 8 juni tot en met 15 september in het Gemeentemuseum Den Haag. De Voorrondes waren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Dit jaar werden de 239 gekozen kunstwerken van de tentoonstelling in het museum te koop aangeboden. Net als de Summer Exhibition van de Royal Academy of Arts in London is de Zomer Expo ook een verkooptentoonstelling geworden. De organisatie wil hiermee meer mensen stimuleren om kunst te kopen en biedt de kunstenaars een kans werk te koop aan te bieden aan een groot publiek.

Gemeentemuseum Den Haag
Stadhouderslaan 43
2517 HV
Den Haag
Openngstijden: di t/m zon 11.00 uur tot 18.00 uur

Mijn schilderij “Beyond borders” werd geselecteerd tijdens de voorselectie-dag in Rotterdam op 6 april 2013. Gedurende de loop van de expositie heeft u de mogelijkheid om op mijn kunstwerk uw stem uit te brengen. Op de laatste dag van de expositie zal er een prijsuitreiking plaatsvinden op o.a. het hoogst genomineerde kunstwerk. Tevens zal er een Groene Prijs worden uitgereikt.