“Plan B” (Liz Strick-galerie-aan huis expositie)

“Plan B” (Liz Strick-galerie-aan huis expositie)

N.B. Wegens succes is de Plan B galerie-aan-huis-expositie VERLENGD tot 28 Februari 2017.

Met gepaste trots nodig ik u uit voor mijn”Plan B” (galerie-aan-huis-expositie)!

“Plan B” is een expositie opgebouwd uit wilskracht & ambitie &  de wil om te leven: de ware bron van innerlijke Kracht!

Galerie geopend : Dec 2016 t/m eind Januari 2017

Open: op afspraak only (06-55555476)

Locatie: Galerie-aan-huis Liz Strick

Veenpluis 16

2498 AK Den Haag

*Reactie/feedback op de tentoonstelling:

Links Direct Power

“Ik ontmoette Liz voor het eerst in 2013 tijdens de ZomerExpo in het Haags Gemeentemuseum en had haar sindsdien niet meer gezien, hoewel we contact bleven houden via e-mail. Ze heeft een aantal tegenslagen moeten verwerken en heeft zichzelf opnieuw moeten uitvinden, zowel als kunstenaar als persoonlijk. Een belangrijk verlies was de uitval van een hand, wat voor een kunstenaar een verlammende handicap mag worden genoemd.

Tegen de stroom in is Liz haar verlamde hand weer gaan gebruiken en heeft daarmee een aantal schitterende en ontroerende werken gemaakt. Ik herinner me van mijn academietijd dat we er met de ‘verkeerde’ hand moesten tekenen. Daardoor moet je je nog meer concentreren en kun je minder vertrouwen op je routine. Voor Liz moet dat hetzelfde zijn en ze slaagt niet alleen met glans voor deze proef, haar werken zijn echt verbluffend! Zozeer dat ik er wel een móést kopen.

Ik beveel de bezoekers van deze site de expositie ‘Plan B’ van ganser harte aan. Maak een afspraak met Liz en ga haar werk bekijken. Behandel haar zacht en geduldig en: koop haar werk. Je zult er geen spijt van krijgen! “

Dolf Middelhoff, plaatjesmaker.