Fundraising Utran Kili Project

Fundraising Utran Kili Project

Fundraising ter ondersteuning van het Utran Kili Project in Afghanistan is nu voltooid en twee NIEUWE projecten vragen om uw ondersteuning!

Status op 1 december 2012: we hebben 7510,- Euro opgehaald ter ondersteuning van het Utran Kili Project, d.m.v. verkoop van schilderijen, briefkaarten en separaat ontvangen donaties.  Hiermee is de belangrijkste eerste fase van de bouw en voltooiing van deze school in Utran Kili beëindigd!

Uit naam van de kinderen van Utran Kili spreek ik mijn dank uit aan allen die het project tot dusverre hebben willen ondersteunen! Zonder uw steun was deze school nooit van de grond gekomen!  De School geniet inmiddels de ondersteuning van het Ministerie van Onderwijs in Afghanistan om te zorgen dat de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd zal zijn. De school werd volledig gebouwd door de lokale bevolking van Utran en zorgde dus tevens voor extra banen. De leerkrachten komen ook allen uit de nabije omgeving!

In 2013 gaat mijn fundraising onverminderd door.  Twee andere, reeds gebouwde, scholen behoeven namelijk nog een bibliotheek, waar tot op heden geen geld voor was. Ik ga mijn best doen om hiervoor verdere gelden te werven.

Als u wilt helpen deze projecten te ondersteunen, dan kunt u dit doen door een schilderij uit de Afghanistan-serie te kopen of briefkaarten van de serie aan te schaffen. Pure donaties zijn natuurlijk ook zeer welkom!