Liz Strick Kunstuitleen

Liz Strick Kunstuitleen

Ooit een echte “Liz Strick” aan je muur hebben willen hangen of zelfs er een willen  bezitten?

Vanaf vandaag  is het mogelijk om een of twee van mijn kunstwerken regelrecht vanuit mijn privé-Huiscollectie te lenen.

Breng een bezoekje aan mijn website om je keuze te maken en kijk wat er nog op voorraad is of  besluit, al naar gelang, om dit  te laten gebeuren!

Neem contact met mij op, via privé bericht, over condities & meer info om dit te faciliteren!

VOORWAARDEN 

Kunstuitleen werkt als volgt:

*U selecteert een werk, naar uw keuze, uit mijn aanbod op mijn website (www.lizstrick.com) en u noteert de daar genoemde koopprijs van het schilderij.

* U betaalt een vergoeding van 1% van de koopprijs per maand en de leenperiode is steeds 1 of meer kwartalen.

  • *  De vergoeding is vooraf verschuldigd voor de gehele door u gewenste periode. Voor verlenging van de termijn is een vooraf een nadere afspraak nodig, met mogelijk gewijzigde condities.
  • *  U hebt de optie om binnen 1 maand na afloop van de overeengekomen periode het geleende werk te kopen, mits u van het voornemen daartoe uiterlijk bij het einde van de leenperiode kennis hebt gegeven.Bij het tijdig uitoefenen van uw optie heeft u het recht op een korting op de koopprijs. Koos u voor een termijn van 1 kwartaal, dan is de korting 3% van de koopprijs; bij een langere termijn is de korting 5% van de koopprijs.
  • *  Schade aan of tenietgaan en / of diefstal van het geleende werk komt met ingang van het contract, voor rekening van de lenende partij. De afwikkeling zal zijn op basis van de genoemde koopprijs.