Persbericht

Persbericht

Ik nodig u hierbij uit voor een bezoek aan mijn expositie aan huis: Plan B.

-Liz Strick-


Als alles anders loopt dan gepland, stap je over op Plan B.

Dat is wat kunstenares Liz Strick deed toen zij te maken kreeg met borstkanker en kort daarop een beroerte waardoor haar linkerhand volledig uitviel.

Het leven werd er niet makkelijker op en schilderen al helemaal niet. Met een verlamde linker en rechterhand leek het maken van schilderijen voorbij. Maar Liz leeft om te schilderen en schilderijen zijn haar leven. Dat is altijd al zo geweest. Liz vond een manier om door te gaan. Ze heeft zichzelf als persoon én als kunstenaar opnieuw moeten uitvinden. Liz is haar verlamde hand weer gaan gebruiken en heeft daarmee een aantal schitterende en ontroerende werken gemaakt.

Aan huis

Exposeren buitenshuis lukt op dit moment niet. Met vallen en opstaan en met behulp van veel vrienden is het haar gelukt om een expositie aan huis te organiseren waarbij een overzicht te zien is van haar recente werk. Werk dat voornamelijk bestaat uit collages, mixed media op papier.

Werk dat tot stand gekomen is door middel van veel wilskracht!

Omdat de expositie in het woonhuis van Liz is, is het bezoek op afspraak. U wordt van harte uitgenodigd om het te komen bekijken. Al het werk van Liz is ook te zien op haar website: www.lizstrick.com en is beschikbaar voor verkoop.

Adres: Veenpluis 16, den Haag

Tel nr: 0655555476

Tot ziens!